| |
הוספה או עדכון עסק
Best Fish Restaurant in Jaffa 050-3764339
|
מסעדות דגים ביפו |
|
| |


|
Best Fish Restaurant in Jaffa
| מסעדות הדגים הכי טובות ביפו |
| מסעדת יונה בקוד פתוח נמל יפו על המזח |
| |
| החידוש במקום הוא במעורבות הגדולה של המטבח (עליו אמון השף רונן סקינזיס) בתהליכי הייצור של האוכל: הגבינות מוכנות במקום, הבשרים והדגים גם הם, במעשנה שבחזית המסעדה, והלחמים והעוגות נאפים בטאבון רחב וריחני, ליבה של המסעדה היפיפייה שכולו מחווה ל-"טאבון", מסעדתה המיתולוגית של גנור, ששכנה גם היא בנמל יפו |
| |
| טלפון : 037742222 |
| |
| פתוחה כול יום מ-12 עד חצות ובשישי ושבת לבראנץ' מ-9 עד 1 בצהריים |
| בימים מסוימים היא פתוחה לאירועים מיוחדים ולסדנאות. |
| GOOGLE STREET |
| האנגר נמל יפו |
| מסעדת הזקן והים |
| מסעדת דגים ופירות ים מהותיקות בארץ |
| דגים טריים ומבחר סלטים גדול וטעים וישיבה מול הים של יפו |
| טלפון : 053-8094390 לא מקבלים הזמנות בטלפון |
| google street מפהתל-אביב יפו קדם 83 : |
| 11:00 -1:00 שעות פתיחה : |
| סניף הנמל |
| פקס-03-5448830 לא מקבלים הזמנות בטלפון |
| |
| |
| "בחגים וסוף שבוע זמן המתנה ארוך "Google streetהאנר 1 נמל יפו |
|
|
| |
 |
| מסעדת אבו נסאר - חינאוי בע"מ |
| מסעדת דגים ובשרים |
| דגים טריים ומבחר סלטים גדול וטעים וישיבה מול הים של יפו |
| תל-אביב יפו קדם 130 : |
| טלפון : 03-507-5539 |
| google street מפה |
| 11:00 -12:00 שעות פתיחה : |
| |
| |
| |
| |
|
|
| |
|
|
|
| |
 |
| מסעדת ראוף את אתינה |
| מסעדת דגים |
| המסעדה מתמחה בפירות ים כמו שרימפס וקלמרי ובדגים |
| תל-אביב יפו קדם 81 : |
| טלפון: 057-9414928 |
| google street מפה |
| 11:00 -24:00 שעות פתיחה : |
| |
|
|
| |
|
|
|
| |
 |
| מסעדת הדייגים |
| מסעדת דגים ובשרים |
| ומאכל ים טריים,פירות ים , סטייקים, שניצלים |
| מול סירות הדייגים |
| האנגר 2 נמל יפו, תל אביב. |
| טלפון: 053-8094673 |
| Google street |
| 12:00 -24:00 שעות פתיחה : |
| |
|
|
| |
|
|
|
| |
 |
| אפלוקה |
| מסעדת דגים ובשרים |
| מסעדת אפלוקה מציעה מנות עיקריות של מיני דגים בינהם, מושט, לוקוס, פורל, דניס, ברבוניה ומוסר |
| |
| קדם 69 יפו, תל אביב. |
| טלפון להזמנות: 03-6833339 | 03-5184946 |
| Google street |
| : |
| |
|
|
| |
|
- Best Fish Restaurant in Jaffa
|
|